Grote reeksen buislasersnijdenOp maat gemaakte buislasermachines

Buislaseren van diameter 0,8mm tot 250mm

Buislasersnijden met hoge nauwkeurigheid

Buislaseren is mogelijk in buismateriaal van diameter 0,8mm tot 250mm. Hiervoor zijn verschillende buislasermachines beschikbaar.
Voor het produceren van grote reeksen beschikt Raytech over enkele zelf ontwikkelde buislasermachines. Deze machines zijn telkens ontwikkeld op maat van een toepassing om efficiƫnt grote series te kunnen produceren.

 

Lasermachine op maat gemaakt

Om bepaalde buisvormige filtercomponenten te vervaardigen was de klant opzoek naar een toeleverancier die op grote schaal kon produceren met uiterst hoge nauwkeurigheid.

Na de marktanalyse van de klant bleek geen enkele buislasermachine op de markt in staat te zijn om deze componenten seriematig te produceren met respect voor de strikte toleranties. Uiteindelijk werd beslist om een buislasermachine op maat te ontwikkelen.

 

 

Hoge snijsnelheden

Dankzij deze dedicated machine-opstelling is het mogelijk om buismateriaal met aanzienlijk hoge snijsnelheden te verwerken. Hierdoor is het mogelijk om op grote schaal componenten te produceren op een economische en concurrentiƫle manier.

 

Lange lopende projecten – oplossing op maat

Raytech staat telkens open om geschikte oplossingen te vinden voor het produceren van complexe componenten. Zo werd naast de high-speed buislasermachine(s) ook volgende machines/processen ontwikkeld of gecombineerd:

– Laser/frees-opstelling
– Laser/etsproces
– Tweekoppige high-speed buislasermachine voor de productie van stents
– 3D metaal printen gecombineerd met laserlassen

 

We can offer you a solution

Ask your question