Lamination stacks: prototypes en kleine series

Raytech produceert in toelevering lamination stacks die volledig geproduceerd worden door middel van verschillende laserbewerkingen. Deze stacks, geproduceerd met hoge toleranties, vormen de kern van rotoren en statoren in hoogtechnologische motoren en resolvers.

Ontdek deze case

Gripper voor hoogtechnologische weefmachines

Oorspronkelijk bestond de gripper uit zeven onderdelen die op basis van verschillende bewerkingen werden geproduceerd. Raytech herleidde deze zeven onderdelen naar één onderdeel met één snijproces.

Ontdek deze case

Micro lasersnijden van stents

Raytech ontwikkelde speciaal voor een klant een lasersnijmachine die speciaal gemaakt was voor het snijden en produceren van stents.

Ontdek deze case

 

M2 draadstangen met interne kanalen

De inbouwschroeven worden gesneden met een fiber micro laser. De eerste inbouwschroeven werden geprint uit titanium maar achteraf bleek dat fiber micro lasersnijden een geschiktere oplossing was. De draadstangen worden nu gesneden met een uitval van 0%.

Ontdek deze case

Nieuw referentiecomponent

KLA Tencor zocht een geschikte partner voor de ontwikkeling van een nieuw referentiecomponent. Deze component kwam tot stand dankzij een meervoudige productiemethode.

Ontdek deze case