Laserbewerkingen – case studies/voorbeelden

Laserboren

Voor toepassingen waarbij een grote hoeveelheid gaten vereist zijn, biedt laserboren een uitstekende oplossing. Honderden microperforaties kunnen per seconde in de filtercomponent geboord worden.

Ontdek deze case

Rotor-stator – elektrische motoren/transformatoren

Als toeleverancier produceert Raytech lamination stacks door middel van verschillende laserbewerkingen. Deze stacks (blikpakket), geproduceerd met strikte toleranties, vormen de kern van rotoren en statoren in hoogtechnologische elektrische motoren.

Ontdek deze case

Micro lasersnijden van stents

Voor een klant, ontwikkelde Raytech een custom-made buislasersnijmachine voor de serieproductie van stents. Deze lasermachine maakt het mogelijk om buismateriaal met hoge snijsnelheden te verwerken.

Ontdek deze case

 

Grote series buislasersnijden

Voor de productie van grote series buiscomponenten maakt Raytech gebruik van eigen ontwikkelde buislasermachines. Centraal bij deze buislasermachines: snelheid & precisie.

Ontdek deze case

Hoog precisie kalibratieplaatje

KLA Tencor zocht een geschikte partner voor de ontwikkeling van een nieuw kalibratieplaatje voor optische meetapparatuur. Deze component kwam tot stand dankzij een mix van verschillende laserbewerkingen.

Ontdek deze case

 

Gripper voor geavanceerde weefmachines

Oorspronkelijk bestond deze gripper uit zeven onderdelen die op basis van verschillende bewerkingen werden geproduceerd. Raytech herleidde deze zeven onderdelen naar één onderdeel met één snijproces.

Ontdek deze case