Latest news

FLAG welcomes Raytech as one of its latest members!

23 April 2017

Als industriële toeleverancier voor micro laserbewerkingen én 3D metaalprintoplossingen is de lucht-en ruimtevaartsector van strategisch belang voor Raytech. Door actief lid te zijn van de Vlaamse Luchtvaart Groep en het recent opgestart IBN-cluster, wil Raytech verder bijdragen tot ontwikkelingen in deze sector.

Lees meer

 

Nieuwe 3D Multi-Sensor meetmachine

17 februari 2017

Raytech specialiseert zich steeds verder in het produceren van componenten met zeer hoge nauwkeurigheden.

Om de kwaliteit van de goederen steeds te blijven garanderen was de investering in meetapparatuur met hogere nauwkeurigheid noodzakelijk.

Lees meer

Serieproductie met 3D metaalprinten

8 oktober 2016

Ondertussen worden er jaarlijks honderden brillen voor Hoet Eyewear geprint. Dankzij de 3D metaalprinttechniek is het mogelijk om te parametriseren waardoor de brilmonturen perfect op maat van het hoofd en de neus gemaakt kunnen worden.

Lees meer

Additive Manufacturing of designer eyeglass frames

7 juli 2016

Eén van de voordelen van Additive Manufacturing is de grote en ongeziene vrijheid op gebied van ontwerp en design. De door Raytech geprinte titanium brilmonturen zijn één van de bekendste consumer products ter wereld die vervaardigd worden door middel van Additive Manufacturing.

Lees meer

3D event Syntra, Sirris en Raytech

3 december 2015

Raytech organiseerde samen met Syntra en Sirris een praktijkgerichte uiteenzetting omtrent 3D metaal printen. Deze uiteenzetting was tevens ook de laatste stap van het 4-delig opleidingsprogramma.

Lees meer…

3D-printing in vlaanderen verenigt zich in Flam3D

2 november 2015

In het Vlaams parlement werd het nieuw Vlaams 3D printing platform “Flam3D” officieel voorgesteld onder leiding van directeur Kris Binon. Flam3D vertegenwoordigt bedrijven en organisaties die een plaats hebben in de 3D-printing waardeketen in Vlaanderen.

Lees meer