Over ons

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

“More than precision”

Raytech werd in 1988 opgericht door Paul Raymaekers en was één van de eerste toeleveranciers voor laserbewerkingen in België. Naast standaard laserbewerkingen werd door de jaren heen meer en meer gefocust op projecten waarbij engineering centraal kwam te staan.

Als complementaire activiteit investeerde Raytech in 2015 in een EOS 290 metaalprinter. Deze innovatieve productietechniek past perfect bij de vooruitstrevende visie en filosofie van Raytech.

Bedrijfswaarden

ISO 9001 2015

Kwaliteit is onze verplichting ten opzichte van onze klanten. Ons succes wordt afgemeten aan de manier waarop we aan de eisen van de klant voldoen. Raytech is dan ook ISO gecertifieerd sinds 1996 en voldoet inmiddels aan ISO 9001.

We stimuleren een klantgerichte bedrijfscultuur door de beste kwaliteit en onberispelijke service te bieden waarbij alle waarden gericht zijn op onze klanten.

We zijn voortdurend op zoek naar toekomstgerichte oplossingen om de kwaliteit en het concurrentievermogen van onze producten en diensten te verbeteren. Continue inhouse aanpassingen aan ons machinepark zijn hier dan ook een onderdeel van.

De medewerkers van Raytech zijn ons grootste kapitaal. De familiale bedrijfscultuur, korte besluitvormingsprocessen en de goede samenhang dragen bij tot een uiterst positieve werksfeer en maken het uniek om bij Raytech te werken.

Zorg voor natuur en milieu is een centraal onderdeel van ons beleid. Daarom treft Raytech maatregelen om de impact van onze producten en werkzaamheden op het milieu tot een minimum te beperken.